Tuesday, June 18, 2013

Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander

Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander

Acquafiller ® er et fyldstof, der giver øjeblikkelig og definitiv korrektioner, der anvendes til behandling af rynker, kæbe-og kindben, kæbe og hage augmentation, næsetip elevation, nasal fejl korrektion, næse kirurgi efterfølger, enhver Underudvikling eller atrofi af ansigtet fedtlag, læbeforstørrelse , hånd dorsum korrektion sekundært til alder, penis forstærkning, underekstremiteterne kontur korrektion og flere andre indikationer, herunder områder end en anden plastikkirurgi, stemmebånd defekter, urininkontinens i kvinde. I modsætning til collagen, har Acquafiller ® ingen ventetid for allergi test. Det er en acryl-derivat, ikke som det protein kollagen, så der ikke er nogen risiko for reaktion.

Undersøgelser viser også, at Acquafiller ® kosmetiske fordele er permanente Undgå endeløse besøg genopfylde den udvidede område.

Mikro kugler x Andel kolloid er 30%.

Den er stabil under normale temperaturer og ikke skal holdes nedkølet. Det er biokompatibelt, absorberbare og ikke-Giver permanent korrektion af depression i enhver del af en organisme.

At implantere Acquafiller ® er let, sikker, smertefri og kan gøres den ambulante procedure.

Implantater er subkutan og / eller intramuskulært i nogle tilfælde. Implantat bør ske i kontinuerlig form cylindre

Vente 25 til 30 dag mellem implantater med Acquafiller ®.

Vi sender Acquafiller ® til alle dele af verden, ved DHL eller FedEx, til din adresse i et par dage.

No comments:

Post a Comment