Tuesday, June 18, 2013

Acquafiller ® Injecteerbare Bio-Expander

Acquafiller ® Injecteerbare Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® Injecteerbare Bio-Expander

Acquafiller ® is een vulmiddel dat moment en definitieve correcties, gebruikt om rimpels te behandelen, wang, jukbeen, kaak en kin augmentatie, neuspunt hoogte, nasale defecten correctie, neus chirurgie vervolg, elke Onderontwikkeling of atrofie van het gezicht vetlaag, lipvergroting Biedt , met de hand dorsum correctie secundair aan leeftijd, penis vergroting, onderste ledematen contour correctie en verscheidene anderen indicaties, met inbegrip van gebieden dan de andere plastische chirurgie, de stembanden gebreken, urine-incontinentie bij vrouwen. In tegenstelling tot collageen, Acquafiller ® heeft geen wachttijd voor allergie testen. Het is een acryl derivaat, niet van de collageen, zodat er geen gevaar voor reactie.

Studies bewijzen ook dat Acquafiller ® cosmetische voordelen zijn permanent vermijden eindeloze bezoeken te vullen het uitgebreide gebied.

De micro bolletjes x Aandeel colloïde bedraagt ​​30%.

Het is stabiel bij normale temperaturen en behoeft niet te worden gekoeld bewaard. Het is biocompatibel, resorbeerbaar en niet-Biedt permanente correctie van depressie in een deel van een organisme geïntroduceerd.

Om implanteren Acquafiller ® is eenvoudig, veilig, pijnloos en kan worden gedaan de ambulante procedure.

Implantaten zijn sub-cutane en / of intramusculair in sommige gevallen. Implantaat moet worden gedaan in een continue vorm cilinders

Wacht 25 tot 30 dagen tussen implantaten met Acquafiller ®.

We sturen Acquafiller ® naar alle delen van de wereld, door DHL of FedEx, naar uw adres in een paar dagen.

No comments:

Post a Comment