Tuesday, June 18, 2013

Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander

Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® Injicerbar Bio-Expander

Acquafiller ® är ett fyllmedel som ger omedelbar och slutgiltiga korrigeringar, används för att behandla rynkor i ansiktet, kind, kindben, käke och haka augmentation, näsa spets höjd, nasala defekter korrigering, näsa kirurgi uppföljare, någon underutveckling eller atrofi av ansiktet fett skikt, läppförstoring , hand dorsum korrigering sekundärt till ålder, penis augmentation, nedre extremiteterna kontur korrigering och flera andra indikationer, inklusive områden än en annan plastikkirurgi, de stämband defekter, urininkontinens hos kvinnor. Till skillnad från kollagen, har Acquafiller ® ingen väntetid för allergi tester. Det är en akryl derivat, inte som proteinet kollagen, så det finns inte någon risk för reaktion.

Studier visar också att Acquafiller ® kosmetiska fördelar är permanenta Undvika oändliga besök fylla den utökade området.

Mikro sfärer x Andel kolloid är 30%.

Det är stabilt i normala temperaturer och inte behöver förvaras i kyla. Det är biokompatibelt, absorberbara och icke-Ger permanent korrigering av depression i någon del av någon introducerade organismen.

Att implantera Acquafiller ® är enkelt, säkert, smärtfritt och kan göras på ambulatorisk förfarande.

Implantat är subkutan och / eller intramuskulärt i vissa fall. Implantat bör ske i kontinuerlig form cylindrar

Vänta 25 till 30 dagar mellan implantat med Acquafiller ®.

Vi skickar Acquafiller ® till alla delar av världen, med DHL eller FedEx, till din adress inom ett par dagar.

No comments:

Post a Comment