Tuesday, June 18, 2013

Acquafiller ® injekcije Bio-Expander

Acquafiller ® injekcije Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM

Acquafiller ® injekcije Bio-Expander

Acquafiller ® je punila koja pruža instant i definitivni korekcije, se koriste za liječenje lica bore, obraz, jagodica, čeljusti i pojačanje brade, nosa vrha uzvisine, nos grešaka korekcija, operacije nosa nastavak, bilo nerazvijenost ili atrofija lica masnoće sloj, usnica , hand dorsum korekcija srednje dobi, penisa povećanje, donjih ekstremiteta kontura korekcija i nekoliko drugih indicije, uključujući i područja od drugog plastične kirurgije, glasnica nedostataka, urinarne inkontinencije u žena. Za razliku od kolagena, Acquafiller ® nema čekanja za alergiju testiranje. To je akrilika derivat, a ne kao kolagena, tako da ne postoji opasnost od reakcije.

Istraživanja dokazuju i da Acquafiller ® kozmetičke prednosti su stalni Izbjegavanje beskrajne posjete napuniti prošireno područje.

Mikro sfere x Udio koloid je 30%.

To je stabilan u normalnim temperaturama i ne treba se držati u hladnjaku. To je biokompatibilni, apsorbira i ne-Pruža stalnu korekciju depresije u bilo kojem dijelu bilo organizmu uveden.

Za usaditi Acquafiller ® je jednostavan, siguran, bezbolan i može se obaviti u izvanbolničkoj postupak.

Implantati su sub-kožni i / ili intramuskularno u nekim slučajevima. Implant bi trebalo biti učinjeno u kontinuiranom obliku cilindara

Pričekajte 25 do 30 dana između implantata s Acquafiller ®.

Šaljemo Acquafiller ® svim dijelovima svijeta, DHL ili FedEx, na vašu adresu u roku od nekoliko dana.

No comments:

Post a Comment