Tuesday, June 18, 2013

Acquafiller ® Injekční Bio-Expander

Acquafiller ® Injekční Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® Injekční Bio-Expander

Acquafiller ® je výplň, která poskytuje okamžité a definitivní opravy, které se používají k léčbě obličejových vrásek, líce, lícní kosti, čelist a brada dodatků, špičce nosu nadmořská výška, nosní vady korekce, operace nosu pokračováním, žádné nerozvinutost nebo atrofie obličeje vrstva tuku, zvětšení rtů , ruční dorsum korekce sekundární věku, penilní augmentace, dolní končetiny obrys korekce a několik dalších označení, včetně oblastí, než jiné plastické chirurgie, hlasivek vady, močové inkontinence u žen. Na rozdíl od kolagenu, Acquafiller ® nemá čekací lhůtu pro alergie testování. Je akryláty derivát, ne jako bílkoviny kolagenu, takže není žádné riziko reakce.

Studie dokazují, také to, že Acquafiller ® kosmetické výhody jsou trvalé Vyhýbání nekonečné návštěvy naplnit rozšířené oblasti.

Micro koule x Proporce koloidního je 30%.

To je stabilní v normálních teplotách a nemusí být v chladu. Je biokompatibilní, vstřebatelný a non-Poskytuje trvalou korekci deprese v jakékoli části každé zaváděného organismu.

Implantovat Acquafiller ® je snadné, bezpečné, bezbolestné a může být provedeno ambulantní postup.

Implantáty jsou sub-kožní a / ​​nebo intramuskulárně v některých případech. Implantát musí být provedeno v nekonečný formulář válců

Počkejte 25 až 30 dny mezi implantáty s Acquafiller ®.

Posíláme Acquafiller ® do všech částí světa, DHL nebo FedEx, na Vaši adresu během několika dnů.

No comments:

Post a Comment