Tuesday, September 25, 2012

Acquafiller ® Ενέσιμα Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® Ενέσιμα Bio-Expander

Acquafiller ® είναι ένα υλικό πληρώσεως που παρέχει άμεση και οριστική διορθώσεις, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου, μάγουλο, ζυγωματικά, το σαγόνι και αύξηση πηγούνι, τη μύτη ανύψωση άκρη, ρινική διόρθωση ελαττωμάτων, τη μύτη χειρουργική επέμβαση συνέχεια, κάθε υπανάπτυξη ή ατροφία του προσώπου στρώμα λίπους, αύξηση των χειλιών , το χέρι ράχη διόρθωση δευτερεύουσες σε ηλικία, αύξηση του πέους, κάτω άκρων διόρθωση του περιγράμματος και αρκετές άλλες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών από ό, τι άλλο πλαστικής χειρουργικής, οι φωνητικές χορδές ελαττώματα, ακράτεια ούρων στη γυναίκα. Σε αντίθεση με το κολλαγόνο, Acquafiller ® δεν έχει καμία περίοδος αναμονής για τη δοκιμή αλλεργία. Είναι ένα παράγωγο ακρυλικά, δεν είναι όπως το κολλαγόνο πρωτεΐνη, έτσι ώστε να μην υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος αντίδρασης.

Μελέτες αποδεικνύουν επίσης ότι Acquafiller ® καλλυντικά οφέλη είναι ατελείωτες μόνιμη αποφυγή επισκέψεων για να ξαναγεμίσετε την εκτεταμένη περιοχή.

Η μικρο-σφαίρες x Ποσοστό κολλοειδούς είναι 30%.

Είναι σταθερό σε κανονικές θερμοκρασίες και δεν χρειάζεται να διατηρείται στο ψυγείο. Είναι βιοσυμβατό, απορροφήσιμο και μη-Παρέχει μόνιμη διόρθωση της κατάθλιψης σε οποιοδήποτε μέρος του εισαχθέντος οποιουδήποτε οργανισμού.

Για να εμφυτεύσει Acquafiller ® είναι εύκολη, ασφαλής, ανώδυνη και μπορεί να γίνει η περιπατητική διαδικασία.

Τα εμφυτεύματα είναι υπο-δερματικές και / ή ενδομυϊκά, σε ορισμένες περιπτώσεις. Εμφύτευμα θα πρέπει να γίνεται σε συνεχή μορφή κυλίνδρων

Περιμένετε 25 έως 30 ημέρα μεταξύ εμφυτεύματα με Acquafiller ®.

Στέλνουμε ® Acquafiller σε όλα τα μέρη του κόσμου, από την DHL ή FedEx, στη διεύθυνσή σας σε λίγες ημέρες.

No comments:

Post a Comment