Tuesday, September 25, 2012

Acquafiller ® инжекции Bio-Expander


WWW.ACQUAFILLER.COM


Acquafiller ® инжекции Bio-Expander

® acquafiller е пълнеж, който осигурява незабавни и окончателни корекции, които се използват за лечение на бръчки по лицето, бузата, скулата, челюстта и брадичката подкрепление, повдигане на върха на носа, носната дефекти корекция, продължението на операция на носа, недоразвитост или атрофия на лицевия слой мазнина, уголемяване на устни , ръка гърба корекция средно с напредването на възрастта, на пениса, увеличаване на долните крайници контур корекция и няколко други индикации, включително райони от друга пластична хирургия, гласните дефекти кабели, уринарна инконтиненция при жената. За разлика от колаген, Acquafiller ® не е период на изчакване за алергия тестване. Това е акрил производно, а не като протеина колаген, така че не съществува никакъв риск от реакция.

Изследвания доказват също, че Acquafiller ® козметични ползи са постоянни Избягване на безкрайни посещения за зареждане разширената зона.

Micro X сфери Дял колоидно е 30%.

Той е стабилен при нормални температури и не трябва да се съхранява в хладилник. Това е биосъвместим, резорбируеми и не осигурява постоянна корекция на депресия в която и да е част на въведения организъм.

Да се ​​имплантира Acquafiller ® е лесен, безопасен, безболезнен и може да бъде направено амбулаторна процедура.

Имплантите са под кожата и / или интрамускулно в някои случаи. Имплантат трябва да се направи в непрекъснати цилиндри форма

Изчакайте 25 до 30 ден между имплантите с Acquafiller ®.

Ние изпращаме Acquafiller ® до всички части на света, като DHL или FedEx, до Вашия адрес в рамките на няколко дни.

No comments:

Post a Comment